sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Viisi biisiä vol. 2

Uusia julkaisuja.



LANA DEL REY - LOVE

Onneksi kuuntelin useamman kerran. Aluksi ajattelin jo, että ehkä Lana ei vaan enää ole mua varten. Kaksi edellistä levyä ovat menneet aivan ohi, enkä ole löytänyt niiltä mitään kiinnostavaa. Tämä uutuus sitten taas olikin ihana! Tuttua haahuilua, muttei tylsää ja mitäänsanomatonta. Ihan piti tarkistaa onko tämä jonkun leffan soundtrackilla (ei), niin elokuvamusiikkimainen fiilis nimittäin tulee. Kansikuvasta tulee mieleen Stranger Things.

Jää ehdottomasti kuunteluun!



ED SHEERAN -  HOW WOULD YOU FEEL (PAEAN)

Juu-u, tämähän on leppoisa. Vähän erilaista rakkautta kuin Shape of you:ssa, söpömpää. Tässä biisissä ei mennä juomaan shotteja ja pokailemaan mimmejä baariin, vaan halutaan elää loppuelämä tosi rakastuneena puspus.

Minä kyllä tykkään Edistä, niin kuin aika moni muukin tällä hetkellä tuntuu tykkäävän. Vaikka tässä uudessa onkin aika paljon samanlaista henkeä, ei se silti yllä lähellekään lempparibiisiäni Photographia. Jos antaisin pisteitä, tämä saisi varmaan seiskapual.  



Hieno kansi! Sen perusteella odotin jotain ihan muuta. Cashmere cat on taas niitä, joiden nimen olen kuullut, mutta muuten ei mitään käsitystä mistään. Hän on siis norjalainen dj, ok. Itselleni ei erikoisemmin EDM uppoa, ja kyllä tämäkin jäi aikas vaisuksi.   



On parasta kun ei tiedä yhtään mitä on tulossa! Täältä tuli nyt poikapoppia, ei huono, kuten Uotinenkin tänään varmaan taas TTK:ssa tokaisee. Luulen, että tämä löytyy ainakin Radio Novan soittolistoilta. Mitään sykähdyksiä tai syviä tunteita ei herää, mutta vaikuttaa ihan lahjakkaalta nuorelta mieheltä. En minä tällaista musiikkia itse laita kotona soimaan, mutta ei tämän kuuleminen radiossa tai jossain julkisilla paikoilla ainakaan mitenkään ärsytä.    


PITBULL (FEAT. STEPHEN MARLEY) - OPTIONS

Hän se jaksaa. Ei siinä mitään. Odotin jälleen uutta pyllynsheikkausbiisiä ankeisiin yökerhoihin soitettavaksi, mutta tämähän on chillailumusiikkia. Sanoitus näköjään jatkaa tutulla linjalla (they take some perfect pics, they want some perfect dick jne.), hyvä, että sentään joku tässä maailmassa pysyy samana. Stephenistä on pakko ainakin vähän tykätä sen iskän takia.

Give me everything oli kyllä omassa kategoriassaan ihan hyvä biisi aikoinaan.


Semmosta! Lana <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti